Verzenden & Retourneren

Levering

Bestellingen bestaande uit accessoires, worden door onze bezorgpartner DPD  bezorgt op het door U opgegeven leveraders. DPD bezorgd van maandag tot en met vrijdag.

Bestellingen boven €100 worden gratis verzonden.

Onder het bedrag van €100 worden er €5,60 verzendkosten in rekening gebracht.

Nederlandse klanten ontvangen een track & tracé waarbij  u online zelf ziet waar en wanneer DPD jouw pakket gaat bezorgen. Voor klanten buiten Nederland, is er geen track en tracé beschikbaar bij DPD.

Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger voor de deur staat? Dan biedt de bezorger het pakket aan bij de buren of bij een pick-up shop. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus met daarop het adres waar je pakket is afgeleverd.

 

Zadels worden, onder verzekerservice, door onze bezorgpartner PostNL bezorgt op maandag tot en met vrijdag. Een handtekening is nodig voor ontvangst.

U ontvangt een track en tracé waarmee u de zending kan volgen.

Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger voor de deur staat? Dan biedt de bezorger het pakket aan bij een pick-up shop. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus met daarop het adres waar je pakket is afgeleverd. Zorg dat je tijdens het afhalen van het pakket, je ID kaart of paspoort mee neemt voor identificatie.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze verzendkosten bedragen circa €6,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wanneer je een bestelling wilt annuleren kunt u contact opnemen via info@cwsaddles.nl, of door het retour-formulier in te vullen en met het pakket retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op maat gemaakte artikelen, zelf ontworpen artikelen kunnen niet retour.

Plak voor verzending onderstaand adres op de doos:

CW Saddles
Afdeling Online Retourneren
Langevoortsweg 12
7468RP 12
Nederland

Ruilen

Indien u wilt ruilen, mailt u ons op info@cwsaddles.nl zodat wij het artikel voor u kunnen reserveren. Na ontvangst van de retour wordt het vervangende artikel verzonden.