Kopen op afbetaling met SprayPay

Heb jij het perfecte zadel gevonden, maar wil je deze liever gespreid afrekenen? Dat kan vanaf nu door met SprayPay de item(s) af te rekenen. Het gebeurt namelijk wel eens dat een grote uitgave even niet uitkomt, maar je wel direct een nieuwe zadel nodig hebt. Met SprayPay kun je het zadel dus alvast aanschaffen en maandelijks een bedrag betalen.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen dien je de volgende stappen te doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd, wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

Eerder gedeeltelijk of geheel aflossen? Dat is altijd mogelijk en boeteloos!

FAQ

Hoe koop ik een zadel met spray pay?

Neem contact met ons op via het contactformulier er wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay kan alleen als je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar deze aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. De aanvraag wordt alleen goedgekeurd als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud. SprayPay verstrekt krediet vanaf een aankoopbedrag van €250,- tot €3.500,-.

Hoe wordt mijn aanvraag goedgekeurd?

Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Vervolgens checkt SprayPay bij het BKR of je nog andere financiële verplichtingen hebt. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd bij SprayPay de reden hiervan navragen.

Hoe hoog is de rente die ik moet betalen?

SprayPay werkt met een rente van 14% van het aankoopbedrag. Stel je wilt een item van €1000,- afrekenen met SprayPay, betaal je hier ongeveer €11,- per maand voor, op basis van een afbetalingsregeling van een jaar.

Als je iedere maand het afgesproken bedrag op tijd betaald, doneert SprayPay €1,- van het aankoopbedrag aan een door jouw gekozen goede doel. Klik hier om tussen de goede doelen te kiezen.

Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?

Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Als je bestelling is beschadigd tijdens het verzenden, zorgen wij dat dit wordt opgelost. De overeenkomst met SprayPay blijft in dat geval gewoon staan.

Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?

Als je netjes op tijd betaalt, heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen. SprayPay heeft het recht om de aangekochte producten op te eisen bij achterstallige betaling.

Hoe betrouwbaar is SprayPay?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, waarmee zij kredieten mogen verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. Dit is zodat SprayPay precies weet aan wie zij krediet verstrekken. In het betaaloverzicht worden jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens zelf ook altijd goed. Alle emails die van SprayPay komen, eindigen met @spraypay.nl. Mails die niet zo eindigen, komen dus niet vanuit SprayPay.

Hoe gaat SprayPay om met mijn gegevens?

Om gebruik te maken van SprayPay, hebben zij persoonsgegevens van je nodig. Zij zorgen ervoor dat er integer met deze gegevens wordt omgegaan.