Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem, je mag het artikel binnen 14 dagen altijd  retourneren. Kosten van retourneren is voor eigen rekening. Je krijgt dan het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.

Retourneren zadels

Een zadel die per post verstuurd wordt, wordt geleverd met een 3-daagse proefperiode. Deze proefperiode  begint op de dag dat u uw zadel ontvangt en is inclusief weekends en feestdagen. Voorbeeld: U ontvangt het zadel op maandag, dan moet het uiterlijk woensdag weer naar ons retour.

Wat zijn de retourneervoorwaarden van CW Saddles

Als je niet tevreden bent over een artikel is het mogelijk om dit artikel te retourneren. Wij willen je vragen om bij het retourneren rekening te houden met de volgende punten, indien je in aanmerking wilt komen voor volledige vergoeding:

– Binnen de zichttermijn van 14 dagen na levering moet bij ons worden gemeld dat het artikel geretourneerd gaat worden of moet het artikel al geretourneerd zijn.

– Zadels die per post verstuurd worden komen met een 3-daagse proefperiode en moet dus bij eventueel retourneren binnen 3 dagen weer retour gezonden worden.

– Het artikel moet in de onbeschadigde, originele verpakking zitten, indien redelijkerwijs mogelijk. Indien dit niet het geval is, zullen wij een bedrag op de totaalwaarde in mindering brengen bij terugbetaling;

– Het artikel moet compleet geretourneerd worden;

– Het artikel is niet gebruikt of beperkt gebruikt om naar alle redelijkheid noodzakelijk het product te beoordelen;

– Wij vragen je om bij de retourzending het retourformulier ingevuld mee te sturen

– Je krijgt het retourbedrag zo spoedig mogelijk retour, uiterlijk 5 dagen na ontbinding

 

Retourkosten

Kosten van retourneren is voor eigen rekening.

Wil je een tweedehands zadel terugsturen? Dat kan binnen 3 dagen na levering. Retourneren met PostNL onder verzekerservice a €14,90. De kosten voor het retourneren van je zadel is voor eigen rekening.

Terugstorten

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening.