Betaalmethodes

Ideal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Bij stap 3 in het winkelmandje kan je de betaalmethode kiezen. Selecteer vervolgens jouw bank en je zult automatisch worden doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald waardoor wij aan de slag kunnen met het verwerken van je bestelling.

Je kunt iDEAL gebruiken wanneer je een rekening hebt bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bank, KNAB Bank en Bunq.

Houd je bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met iDEAL betaling zijn geen extra kosten verbonden.

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Voor een bestelling met PayPal betaling word er 3% van de totaalorder in rekening gebracht.

 

Klarna: betaal in 3 delen

‘Betaal in 3 delen’ is een alternatief voor traditioneel krediet , waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App.

Als ‘Betaal in 3 delen’ beschikbaar is voor jouw bestelling, kan je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van je bestelling bij de webwinkel. Zo snel je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met je de data van de geplande betalingen en zullen we de eerste betaling afschrijven.

Je kunt al je bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. Download daarom de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling!

  • Minimale orderwaarde €35 euro
  • Maximale orderwaarde €10.000,00

Voor het gebruik van Klarna betaal in 3 delen, word er 4% van de totaalorder in rekening gebracht.