Springzadels

Categorieën
Filter op discipline
Filter op prijs
Filter op merk
Filter op inchmaat
Filter op merk
Filter op merk
Meer merken...
Filter op discipline
Filter op discipline

Toont alle 21 resultaten

Toon Filters
Categorieën
Filter op discipline
Filter op prijs
Filter op merk
Filter op inchmaat
Filter op merk
Filter op merk
Meer merken...
Filter op discipline
Filter op discipline

Op zoek naar een nieuw springzadel?

Op zoek naar de perfecte, nieuwe springzadel voor je paard? CW Saddles biedt een uitgebreid assortiment springzadels, ontworpen voor comfort, stijl, veiligheid en duurzaamheid. Met ons team van experts en focus op kwaliteit & service, vind je bij ons de beste springzadel die past bij jouw rijstijl en behoeften.

Wil je er ook nog een bijpassende stijgbeugels of zadelonderlegger bij kopen? Neem dan ook eens een kijkje bij de stijgbeugels en zadelonderleggers.

Prestige springzadel

Wanneer je op zoek bent naar een Prestige springzadel ben je bij CW Saddles aan het juiste adres! CW Saddles is dé specialist op het gebied van Prestige springzadels. Wij bieden niet alleen een ruime voorraad aan van Prestige springzadels. Maar geven ook gedegen advies. Zo hebben wij een eigen zadelpasservice en krijg je altijd de beste hulp van onze experts voor jou en je paard.

Bruin springzadel kopen? 

Op zoek naar een nieuw bruin springzadel? Bij CW Saddles vind je een groot assortiment bruine springzadels. Als je op zoek bent naar een bruin springzadel, is het belangrijk om op de pasvorm, kwaliteit en pasvorm te letten. Wij raden je aan om advies in te winnen bij een van onze zadel experts  om ervoor te zorgen dat het bruine springzadel goed past bij jou en je paard.

Wat is een springzadel?

Een springzadel is specifiek ontworpen om de ruiter een optimale positie te bieden tijdens het springen over hindernissen. Springzadels komen in verschillende stijlen. Ze hebben, naar wens van de ruiter, een diepere of juist vlakkere zit. De juiste diepte helpt de ruiter om een stabiele en evenwichtige positie te behouden tijdens het springen.

Springzadel laten aanmeten?

Wil je een nieuw springzadel laten aanmeten? Bij het kiezen van een nieuw  springzadel is het belangrijk om rekening te houden met de pasvorm voor zowel de ruiter als het paard. Wanneer je een nieuw springzadel wilt aanschaffen, is het dus  raadzaam om gebruik te maken van onze zadelpasservice. Onze zadel experts helpen je graag bij het maken van het beste springzadel voor jou en je paard.