Zadelpasservice 

In verband met zwangerschap worden er (tijdelijk) enkel pasconsulten gereden vanaf locatie van mijn collega zadelpassers in Neede & Winterswijk. 

 

Passen bij U op locatie (binnen een straal van 50km*)

Boommaat zadel

Zowel onze tweedehandse als nieuwe zadels kunnen bij U op locatie gepast worden. De kosten van een pasconsult bedraagt €90 excl. reiskosten. Deze kosten worden altijd in rekening gebracht, ook als U besluit geen zadel aan te schaffen.

Tijdens een afspraak kunt u proefrijden op de vooraf geselecteerde zadels; zowel de nieuwe als tweedehandse zadels.

Al onze zadels worden verkocht zonder toebehoren en excl. nacontrole.

Onze nieuwe zadels worden niet op locatie achtergelaten om nog een paar dagen langer te testen. Met uitzondering dat er expliciet een testmodel aanwezig is. Op onze tweedehands zadels zitten 7 proefdagen.

Je leest hier verder over onze werkwijze.

 

Passen bij U op locatie (buiten een straal van 50km*)

Bevindt de locatie zich verder dan +- 50 km, dan komen wij enkel bij op locatie, voor het aanmeten van een nieuw zadel. Wij komen niet met onze selectie tweedehands zadels.

Ook kunnen nacontroles, opvullen, reparaties etc. kunnen uitsluitend gedaan worden (met paard) op locatie in Neede bij onze zadelmaker.

Woont U verder dan 50KM maar wilt u toch graag een tweedehands zadel proberen? Dan bent U van harte welkom in onze showroom in Enter om de zadels te bekijken. U mag vervolgens, tegen betaling, maximaal 2 zadels meenemen om zelf te passen. Mocht het uitgekozen zadel niet bevallen, dan kunt u het binnen 7 dagen terug brengen naar onze showroom. Het volledig aanbetaalde bedrag word vervolgens direct door terugbetaald.

Wilt u toch dat er een zadelpasser meekijkt? Onze zadelpasser & -maker is 4 dagen werkzaam op locatie In Neede. U kunt een afspraak maken om daar met paard/pony te komen passen.

 

Zadel controle

Heb je twijfels of je zadel nog wel goed past? Of ben je toe aan een controle? Dan kunnen wij doorgaans, binnen een straal van 50KM vanaf, bij U op locatie komen.

De kosten hiervan zijn altijd €90 excl. Reiskosten / opvullen / aanpassingen.

Boven de 50km dient U altijd, met paard, op onze locatie in Neede te komen.

Het verstellen van de boom (indien mogelijk) doen wij in onze showroom in Enter.

Je leest hier verder over tarieven van onze diensten.

 

Betaling

Het pasconsult met de bijbehorende reiskosten dienen direct ter plekke voldaan te worden. Dit kan contact, met de pin of met een betaalverzoek via de whatsapp.

Wanneer je tijdens het pasconsult een passend zadel hebt gevonden en je wilt deze houden/meenemen. Dan dient het zadel ter plekke afgerekend te worden.

Wanneer er een nieuw zadel besteld moet worden met levertijd. Vragen wij om een aanbetaling van 50%. Zodra het zadel in onze showroom, in Enter, klaar ligt, krijg je een seintje dat je het kunt ophalen. De openstaande 50%, dient vooraf of ter plekke voldaan te worden per pin of contant.

Wanneer het zadel met Klarna in 3 delen betaald gaat worden. Hebben wij +-3 werkdagen nodig deze betaling in orde te maken. Hiervoor wordt daarom het zadel altijd eerst weer meegenomen door onze zadelpasser. Zodra de betaling in orde is, kunt U het zadel afhalen in Enter.

 

Ons team

Carien Wesselink 

Eigenaresse

 

Ilona ter Horst

Zadelpasser & -maker

 

Hennie Rijkse

Personal Assistant van Ilona ter Horst

 

Chelsea Hogeslag 

Zadelpasser