Zadelpasservice

Praktische informatie pasconsult 

  • Maak op tijd een afspraak met onze zadelpasservice! Wegens drukte kunnen er lange wachttijden ontstaan. U kunt ook in het voren plannen dat voorkomt teleurstellingen…
  • Houdt er rekening mee, dat een zadelpasconsult waarbij er zadels getest moeten worden, doorgaans 2 tot 2,5 uur in beslag neemt.
  •  Zorg voor een droge, veilige en verlichte plek.
  • Het paard dient zadelmak, werkbaar en sociaal te zijn.
  •  Tijdens een consult dient er ook gereden te worden. Kom in rijkleding. We dragen veiligheid hoog in het vaandel en vragen dan ook om tijdens het test rijden een cap te dragen.
  • Het paard dient niet kreupel of anderszins afwijkend te zijn. Is je paard onder behandeling van een osteopaat, fysio of andere arts? Dan vernemen wij dit graag van te voren
  • Als u uw zadel meteen wenst te  houden (wanneer mogelijk). Dient het zadel ter plekke afgerekend te worden. Dit kan contant of met de pin.

Zadelpasservice bij U aan huis of op onze locatie

Wil u graag gebruik maken van deskundig advies of wil u meerdere zadels proberen? Dan is er een mogelijkheid dat  MSFC gediplomeerd zadelpasser U op locatie komt bezoeken. Wij brengen een ruime voorraad zadels mee. Op al onze zadels mag een proefrit worden gemaakt. De kosten voor een pasconsult  bij U op locatie bedraagt €80,00 plus bijkomende reiskosten. Deze reiskosten worden op aanvraag berekend.

Onze zadelpasservice komt bij U op locatie in Oost-Nederland; Twente, Achterhoek, IJsselland en Noord- & Oost-Gelderland. 

U kunt ook, met uw paard/pony,  op locatie in Neede komen voor een zadelpasconsult. Op dinsdag en woensdag wordt er vanaf deze locatie gewerkt. De locatie in Neede beschikt over een correcte, goede buiten rijbaan.  Er wordt €80,00 voor het pasconsult berekend.

Ten alle tijden komen de kosten van het pasconsult  t.w.v. €80,00 te vervallen bij aanschaf van een nieuw zadel.

U krijgt hiervoor een proefperiode van 7 dagen. Het zadel dient volledig betaald te worden bij afhaling.  Indien U toch liever het zadel wilt retourneren, ontvangt U het volledige aankoopbedrag terug. 

Zadels kunnen bezichtigd en afgehaald worden na afspraak. Afspraken zijn mogelijk op:

Maandag – vrijdag: 10:00 tot 19:00

Afhaaladres: Weerselosestraat 231 – 7623DW – Borne

Tarieven

Zadelpasconsult/zadelcheck (eerste consult)€80,00
Vervolgconsult (tweede en volgende consult)€60,00
Bijvullen met 100% schapenwol (altijd in combinatie met consult)€45,00
Vervangen volledige vulling (wol) inclusief nacontrole€180,00
Vervangen volledige vulling (wol + lining) inclusief nacontrole€220,00
Diverse reparatie’sOp aanvraag
VoorrijkostenOp aanvraag
  • Bij aanschaf van een nieuw zadel komen de kosten van het zadelpasconsult + nacontrole te vervallen

Uw huidige zadel inruilen

Inruilen van uw huidige zadel behoort bij ons tot een van de mogelijkheden. Echter is inruil alleen mogelijk wanneer U een nieuw zadel aanschaft. Dit is mogelijk wanneer U een van onze tweedehandse zadels aan wilt schaffen. Ook reeds afgeprijsde demo zadels zijn uitgesloten van inruil. Inruil gaat altijd in overleg.

Zadel kopen op afbetaling 

Heb jij het perfecte zadel gevonden, maar wil je deze liever gespreid afrekenen? Dat kan vanaf nu door met SprayPay de item(s) af te rekenen. Het gebeurt namelijk wel eens dat een grote uitgave even niet uitkomt, maar je wel direct een nieuwe zadel nodig hebt. Met SprayPay kun je het zadel dus alvast aanschaffen en maandelijks een bedrag betalen.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.

Voor meer informatie bezoek onze pagina zadel kopen op afbetaling

Vraag een zadelpasconsult aan