Zadelpasservice

Zadelpasservice bij U op locatie

Ben je op zoek naar een nieuw of tweedehands zadel voor je paard of pony? Wij beschikken over een zadelpasservice met een MSFC opgeleid zadelpasser die een zadel, deskundig op je paard/pony kan aanmeten. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands zadels.

Voor het aanmeten van een zadel, dient vooraf altijd een afspraak gemaakt te worden. Dit kan eenvoudig via onze website of  bel ons op 06-38264336

Onze zadelpasservice komt bij U op locatie in Oost-Nederland; Twente, Achterhoek, IJsselland en Noord- & Oost-Gelderland. 

U kunt ook, met uw paard/pony,  op locatie in Neede komen voor een zadelpasconsult. Op dinsdag en woensdag wordt er vanaf deze locatie gewerkt. De locatie in Neede beschikt over een correcte, goede buiten rijbaan.  Er wordt €80,00 voor het pasconsult berekend.

U krijgt hiervoor een proefperiode van 7 dagen. Het zadel dient volledig betaald te worden bij afhaling.  Indien U toch liever het zadel wilt retourneren, ontvangt U het volledige aankoopbedrag terug. 

Zadels kunnen bezichtigd en afgehaald worden na afspraak. Afspraken zijn mogelijk op:

Maandag – vrijdag: 10:00 tot 19:00

Afhaaladres: Weerselosestraat 231 – 7623DW – Borne

Zadel inruilen 

Ook  inruilen van uw huidige zadel behoort ook bij ons tot een van de mogelijkheden. Dit is mogelijk wanneer U een nieuw zadel aanschaft. Tweedehands zadels en reeds afgeprijsde demo zadels zijn uitgesloten van inruil.

Tarieven

Een nieuw of tweedehands zadel laten aanmeten op je paard/pony kost €80,00 + reiskosten. Deze reiskosten worden op aanvraag berekend.

Wanneer u een nieuw zadel koopt boven de €1000,- , komen de kosten (€80,00) van het aanmeten, te vervallen. Daarnaast komen wij, 2/3 maand na levering, terug voor een na-controle met eventueel bijvullen. U betaald dan alleen de reiskosten.

Zadel kopen op afbetaling 

Heb jij het perfecte zadel gevonden, maar wil je deze liever gespreid afrekenen? Dat kan vanaf nu door met SprayPay de item(s) af te rekenen. Het gebeurt namelijk wel eens dat een grote uitgave even niet uitkomt, maar je wel direct een nieuwe zadel nodig hebt. Met SprayPay kun je het zadel dus alvast aanschaffen en maandelijks een bedrag betalen.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.

Voor meer informatie bezoek onze pagina zadel kopen op afbetaling

Vraag een zadelpasconsult aan