Privacybeleid

Je leest op dit moment de privacy verklaring van CW Saddles. CW Saddles is een ruitersportzaak met hoofdverkoop van zadels. Denk hierbij aan het geven van advies en verkoop van nieuwe & tweedehands zadels. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door CW Saddles verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door CW Saddles, neem dan gerust contact op info@cwsaddles.nl

Het versturen van nieuwsbrieven

CW Saddles stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van CW Saddles. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

Online bestellen

Wanneer je een bestelling op onze website plaatst, hebben we een aantal gegevens van je nodig om te zorgen dat we je zo snel mogelijk blij kunnen maken met jouw bestelde artikel(en). Hiervoor hebben we verschillende gegevens van je nodig, zoals je naam en je adres, om je bestelling op de juiste plaats te laten aankomen. Daarnaast willen we graag je email adres en telefoonnummer, zodat je altijd op de hoogte bent over de levering van je artikelen. Je gegevens worden ook geregistreerd om je betaling in goede banen te leiden, voor vragen over garanties en vragen over het artikel of eventuele klachten. Ook is het belangrijk dat we in het bezit zijn van jouw gegevens als een terugroepactie van een artikel zich voordoet. Op die manier weten we jou te bereiken en te informeren wanneer er sprake is van een fabricagefout in een product. Hierdoor kunnen we vervelende situaties voorkomen.
Ook gebruiken wij de gegevens om een goed beeld van jou als klant te krijgen. Op basis hiervan kunnen we verbeteringen aanbrengen op onze website, in ons assortiment en je passende aanbiedingen doen.

Deze gegevens van jou worden gedeeld met een externe dienstverlener. Je adresgegevens worden aan PostNL verstrekt, zodat zij jouw bestelling zo snel mogelijk op de door jou gekozen plaats kunnen afleveren. Deze gegevens worden door PostNL alleen gebruikt voor het kunnen bezorgen van jouw bestelling en niet voor andere doeleinden.

Deze gegevens van jou bewaren we voor een periode van minimaal 7 jaar, omdat we belastingtechnisch verplicht zijn om de gegevens van iedere aankoop die je bij ons doet 7 jaar te bewaren.

Bezoek aan onze website

Wanneer je de website van CW Saddles bezoekt, worden er cookies uitgedeeld. Een cookie (ook wel HTTP cookie genoemd) hapt kleine tekstbestandjes uit onze website en zet deze op de harde schijf van je computer of mobiele telefoon op het moment dat je de website bezoekt.

Dankzij cookies hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer je bij ons terug komt. Superhandig dus! Zo zorgen de cookies ervoor dat je ingelogd blijft terwijl je onze site gebruikt, maar ze houden ook bij welke producten je recent bekeken hebt. Je hebt cookies tevens nodig om je digitale winkelmandje gevuld te houden. Met cookies kunnen wij ook inzicht krijgen in hoe jij onze website gebruikt. Zo kunnen we zorgen voor een nog betere website en deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken! En laten we eerlijk zijn, cookies worden ook gebruikt voor onze marketing. Er kunnen advertenties getoond worden die speciaal voor jou gemaakt zijn en die je op verschillende websites kunt tegenkomen.

CW Saddles maakt gebruik van de volgende cookies:

Vereiste cookies: Bepaalde cookies zijn noodzakelijk om de site correct te laten werken. Ze worden gebruikt om bezoekers te verifiëren zodat wij weten wie de bezoeker is tijdens een websessie en om je aan te melden bij onze website.
Functionele cookies: Voor het plaatsen en uitlezen van dit type cookie is het verkrijgen van voorafgaande toestemming niet vereist. Deze cookies spelen een functionele rol binnen de website. Hierbij kun je denken aan het vullen van je winkelwagentje, je login onthouden of vastleggen dat een andere cookie wel of niet mag worden gezet. Functionele cookies zijn cookies die Epplejeck slechts inzet omdat de site anders niet goed kan functioneren.
Tracking cookies: Deze cookies worden gebruikt om je bezoek aan de website te volgen en zo informatie over je interesses verkrijgen. Voor deze cookies vragen we jouw toestemming.
Marketing (advertentie) cookies: Deze cookies worden gebruikt om jou relevante en gepersonaliseerde advertenties te tonen en de effectiviteit van een reclamecampagne te meten. Ook wordt hiermee je bezoek aan de website onthouden. Voor deze cookies vragen we jouw toestemming.
Analytische cookies: Deze cookies worden gebruikt om het gebruik van de website te analyseren. Omdat wij deze cookies privacy-vriendelijk hebben ingesteld, geheel volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens, hoeven wij jou hiervoor geen toestemming te vragen. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarnaast hebben wij het laatste octet van het IP- adres gemaskeerd, ‘gegevens delen’ met Google uitgezet en maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met CW Saddles via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

Plichten

CW Saddles verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van CW Saddles via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan CW Saddles de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met CW Saddles met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

CW Saddles behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer VersGemerkt dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van CW Saddles t te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens. info@cwsaddles.nl | Weerselosestraat 231 | 7623 DW | Borne | Btw. Nr. NL206487848B01 | KVK Nr. 55236758

Wat zijn jouw rechten?

Recht op inzage – Als klant van CW Saddles heb je recht op inzage in je eigen gegevens. Via jouw online account heb je al voor een groot deel inzage in de gegevens die we van jouw verzamelen. Wanneer je geen online account heb, kun je ons vragen welke gegevens we van jou verwerken.

Recht op rectificatie – Wanneer de gegevens die wij van jou hebben niet juist zijn, dan heb je recht op rectificatie van die gegevens. Ook heb je het recht om je gegevens aan te vullen, wanneer de verwerking van je gegevens plaatsvindt op basis van onvolledige gegevens.

Recht op verwijderen/vergeten worden – Je hebt als klant het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen en het recht dat deze gegevens vergeten worden. Wil jij je gegevens verwijderen en vergeten worden? Laat het ons weten via info@cwsaddles.nl

Recht op overdraagbaarheid – Als klant kun je de gegevens die wij over jou hebben verzameld opvragen en ontvangen, zodat jij ze kan doorgeven aan een andere organisatie.

Recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens – Als klant heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Hier geven wij altijd gehoor aan door te staken met de verwerking van je gegevens, tenzij gerechtvaardigde gronden zwaarder wegen. Wil jij bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@cwsaddles.nl

Recht op het intrekken van toestemming – Heb je toestemming aan ons gegeven voor het verwerken van je persoonsgegevens? Dan kun je deze altijd weer intrekken door een mail te sturen naar info@cwsaddles.nl Op het moment dat jij je toestemming intrekt, worden je gegevens bij ons verwijderd.

Recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens – Wanneer je onverhoopt toch een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, kun je je ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Verantwoordelijke voor je gegevens 

CW Saddles, gevestigd aan Weerselosestraat 231, 7623DW, te Borne, is verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens.