Beschikbaarheid

Elke dag wordt de voorraad gecheckt.  Voorraden, worden op onze website, per product aangegeven. Is het item van jouw keuze toch niet meer beschikbaar? Dan kun je een ander item uitzoeken of je kiest er voor om het betaalde bedrag terug te laten storten.

Bezorging van je bestelling 

Voor bestellingen rekenen wij €5,60 euro verzendkosten. Je bestelling wordt door DPD thuisbezorgd. Zodra het product is aangeboden bij DPD ontvang je hiervan een e-mail met een track & tracé code. Uiteraard realiseren wij dit zo spoedig mogelijk. Doorgaans is levering met één a twee dagen na het bestellen mogelijk, mits wij de producten zelf op voorraad hebben (dit staat op onze website aangegeven bij de producten). Levering van niet voorradige producten kan langer in beslag nemen. Tijdens het afrekenen kun je ook kiezen om het product op te halen in ze onze showroom tijdens onze openingstijden 

Bezorging van je zadel

Voor een bestelling van een zadel wordt €14,90 in rekening gebracht. Je kunt er ook voor kiezen om het zadel in onze showroom af te halen. Wij streven ernaar het zadel binnen 4 werkdagen af te sturen. Je ontvangt bericht wanneer het zadel klaar is om door jou te worden opgehaald in de showroom of wanneer het zadel is afgestuurd zodat je het via track en tracé kunt volgen. Wil je een zadel op een specifieke dag verstuurd hebben? geef dit dan even aan bij ”opmerkingen” aan het eind van het bestelproces.

Vragen? neem contact met ons op